Yumurta Kapama Tarifi

Kahvaltılarınıza nefis bir tarif. Hem tadı hem kokusu ile sofralarınıza renk katacak.
4 yemek kaşığı zeytin yağı ve yarım yemek kaşığı tereyağını tavada eritiyoruz. Erittikten sonda yarım çay kaşığı pulbiber, yarım çay kaşığı kekik, biraz karabiber, kimyon ve tuz ekleyerek biraz kızdıralım. 
Haşlanmış yumurtaları ikiye bölerek, kesik kısımları alta gelecek şekilde tavaya yerleştirelim. Pulbiberli karışımı yumurtaların üzerine gezdirelim. Biraz tuttuktan sonra servis edelim. 

Bir önceki yazımız olan Ev Yapımı Kahvaltılık Sos Acuka Tarifi başlıklı makalemizde acuka ve kahvaltılıksos hakkında bilgiler verilmektedir.

Yumurta Kapama Tarifi” için bir yorum

  1. Size coook tesekkur ederim. Yaptiyim her yemeyi puf noktalarini soyliyosiniz hepsi cok guzel ve muhtesemmm ve bendede guzel tarifler var istiyosaniz paylasimm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.