Pembiş Kurabiye

Malzemeler:

  • 150 gr margarin
  • 1 paket çilekli puding
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma toz
  • Alabildiğine un

Yapılışı:

Oda sıcaklığında yumuşamış tere yağına 2 yumurtayı kırıp mikserle güzelce çırpalım. Diğer malzemeleride sırayla ekleyip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
Küçük küçük bezeler yapıp fırın tepsisine dizelim. 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirelim. Biraz dinlendikten sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edebiliriz.

Bir önceki yazımız olan Portakallı Krep Pasta başlıklı makalemizde krep, kreppasta ve portakal hakkında bilgiler verilmektedir.

Pembiş Kurabiye” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.