Şifalı tavuk çorbası

Şifalı tavuk çorbası

MALZEMELER 2 yemek kaşığı margarin karabiber, tuz 2 avuç tel şehriye 1 tane limon 1 tane yumurtanın sarısı 1 adet kemikli tavuk göğsü (küçük boy) 2 yemek kaşığı un YAPILIŞI Tavuk göğsünü haşlayın ve eti didikleyin. Tencereye margarini koyun eriyince...
daha fazlasını oku
Ertesi güne kalan kızartılmış tavuğunuz ilk günkü lezzetini korusun

Ertesi güne kalan kızartılmış tavuğunuz ilk günkü lezzetini korusun

Kızarttığınız tavuğu tekrar ısıtmak istediğinizde tavuk parçalarını bir süzgece koyun.Tencerenin içerisinde su kaynatın ve süzgeci üzerine oturttun.Buharda ısıtılan tavuk lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyecektir.
daha fazlasını oku