Lezzetli Fındık Topları

Malzemeler:

  • 2 Bardak süt
  • 1 Paket Krema 200ml
  • 7 Yemek kaşığı irmik
  • 8 Yemek kaşığı şeker
  • 1 Yemek kaşığı nişasta
  • 1 Paket vanilya
  • Hindistan Cevizi

Yapılışı:

Hindistan cevizi hariç bütün malzemeleri karıştırıp pişirin. Hafif soğuyunca minik toplar yapıp hindistan cevizine bulayın. Üzerine fındık koyun. Tamamen soğuyunca servise hazırdır.

Bir önceki yazımız olan Su Böreği Nasıl Yapılır? başlıklı makalemizde börek, hamurişi ve suböreği hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.